ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΥ ΖΗΝ
 • ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ;
 • ΑΚΥΡΟ

Πετυχημένες συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής

  Συνταγές
  Πληροφορίες
  Μοναδικες συνταγες μαγειρικής με γιαούρτι ΦΑΓΕ

  Συνταγές με γιαούρτι: Ένας ολόκληρος κόσμος γεύσεων και φαντασίας με την ιδιαίτερη δροσερή παρουσία του γιαουρτιού να υπογραμίζει και να απογειώνει την εμπειρία τόσο στο μαγείρεμα όσο και στην απόλαυση των πιάτων!

  Η επιστροφή του παραδοσιακoύ γιαουρτιού στο τραπέζι μας, είναι πλέον γεγονός και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ΦΑΓΕ που με το μοναδικό TOTAL της, έφερε το ελληνικό γιαούρτι... στο στόμα όλου το κόσμου. Και τους καταναλωτές πιο κοντά στα πρότυπα μιας καλύτερης ζωής. Ο δε συνδυασμός του με συνταγές μαγειρικής, με τη σύμπραξη διάσημων σεφ, άλλαξε την κουλτούρα της σύγχρονης κουζίνας. Έτσι, οι συνταγές με γιαούρτι έχουν αυξήσει τη γκάμα χρήσης του, από το ρύζι, τις σαλάτες, τα κρεατικά, μέχρι τα ζυμαρικά, τα ψαρικά, τα επιδόρπια και τα γλυκά.

  Γνώρισε τις συνταγές μαγειρικής στο ανανεωμένο site της ΦΑΓΕ, πειραματίσου με τις πρώτες ύλες και τους συνδυασμούς που σου προτείνουμε ανάλογα με τις ανάγκες, τον διαθέσιμο χρόνο και τις δυνατότητες σου και απόλαυσε πρωτότυπες γεύσεις!

  Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ομολογήσεις πως δεν είχες φανταστεί ότι μπορείς να δημιουργήσεις ο ίδιος τόσο γευστικά πιάτα ανακαλύπτοντας συνταγές με γιαούρτι!

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ: